2008-10-08 07:45 Ingen kommentar

En märklig filur har under onsdagseftermiddagen observerats av uppmärksamma medlemmar i området. Denne smyger bedömt runt och känner om ytterdörrar är olåsta och försöker därefter kolla efter lättillgängliga värdesaker i hallen. Något bra signalement går ej att ge men personen verkar uppträda förvirrat.

Styrelsen ber er vara uppmärksamma den närmaste tiden och rapportera om ni ser något. Vi rekommenderar ej direkt ingripande om inte någon person är i fara, man vet aldrig hur en inbrottstjuv reagerar.

Vid akut situation eller pågående brott ring alltid 112.

Kommentarsfunktionen här på hemsidan har tagits bort, men hör gärna av dig till Styrelsen om du vill kommentera eller diskutera innehållet.
Copyright © 2016 Samfälligheten Molnflygaren, All rights reserved. | Powered by WordPress | Gandhi theme originally by Techblissonline.com with changes by Molnflygaren.