På årsstämman 28 oktober var det som vanligt en del förändingar bland de förtroendevalda i bl a styrelsen, bland revisorerna och valberedningen. Vi har också fått nya träfflokalansvariga.

Förtroendevalda finns listade på sidan Förtroendevalda som nu alltså har uppdaterats efter dessa förändringar.  Sidan är skyddad med lösenord – använd koden till miljöstugorna.

En kommentar till “Sidan med förtroendevalda uppdaterad”

 1. Christer Olsson 2014-01-01 kl 23:23

  Hej!

  Vi bor på TV 218. 1/1 ca kl 22:00 försvann strömmen i ungefär halva huset. Vi har kollat Fortums hemsida (de anger inga strömavbrott), vi har kollat vårt egna proppskåp och undersökt propparna där (inga verkade ha gått), och vi har kollat det yttre proppskåpet/elskåpet (och där såg allt ut som det ska). Med andra har vi svårt att förstå vad som skulle vara fel.

  Har ni hört av några andra med liknande problem? Har ni några tips till oss?

  Tidigare under dagen frostade vi av vår frys (ca 11-15), men det borde ju inte ha haft denna inverkan.

  Bästa hälsningar, tack på förhand och God Fortsättning!
  Christer och Kia Olsson, TV 218

Kommentarsfunktionen här på hemsidan har tagits bort, men hör gärna av dig till Styrelsen om du vill kommentera eller diskutera innehållet.
Copyright © 2016 Samfälligheten Molnflygaren, All rights reserved. | Powered by WordPress | Gandhi theme originally by Techblissonline.com with changes by Molnflygaren.