Ny hemsida!

Molnflygarens hemsida
Beskrivning av nya hemsidan. Klicka på bilden för att förstora!

Välkommen till samfälligheten Molnflygarens nya hemsida!

Vi har bytt innehållshanteringsprogram och därmed även ändrat lite i layouten samt bytt några vektyg som t ex forumet. Förhoppningen är att det ska bli snabbare och enklare att lägga upp nyheter och sidor, och även enklare att använda och hitta på hemsidan.

Nya funktioner

  • Nytt forum. Mindre och enklare.
  • Navigationen. Lättare att söka och hitta bland sidorna med mer översiktlig navigation.
  • Prenumerera. Nu kan du prenumera på nyheter och få dem direkt i din epost.

Layouten

Vi har försökt hålla ändringar i layouten till ett minimum. Spalterna i sidorna har ungefär samma innehåll och det är mest småändringar. Vissa förändringar i funktionalitet påverkar också layouten.

Forumet

Forumet har bytts ut och har nu lite färre funktioner men är enklare att använda. Förhoppningsvis kommer fler medlemmar i samfälligheten använda forumet.

Registrering

Man kan registrera sig  på hemsidan och därmed vara inloggad för att kommentera och använda forumet. Användare från gamla hemsidan har inte flyttats, så om du tidigare var registrerad fungerar det inte längre. Du kan registrera dig igen, eller vänta på att vi flyttar användarna.

Andra verktyg

Verktyg såsom “Aktuell fråga” och “Kontakt” är i stort sett oförändrade. Vi har också lagt upp en hemsideblogg där du kan följa det fortsatta arbetet med Molnflygarens hemsida.